Video: 28 april welkoms-show King Koyeba

De Surinaamse dancehall artiest Lowinzo ‘Koyeba’ Misidjan is vanaf woensdag weer op vrije voeten. De krant verneemt dat honderden mensen en collega artiesten tot laat in de avond wachtte op het moment van de vrijlating nabij de strafinrichting Santo Boma om hem een warme ontvangst te geven.

De artiest werd in 2016 gearresteerd, omdat hij in het bezit was van marihuana tijdens een auto onderzoek van de politie.

Koyeba is met een Limousine richting Paramaribo gebracht waar er ook nog mensen op hem zaten te wachten. De artiest is nu thuis en zegt in een video op sociale media blij te zijn dat hij weer op vrij voeten is. Hij gaat nu weer hard werken aan muziek voor zijn fans die hem altijd trouw zijn geweest ondanks hij achter de tralies zat.” Te mi de in a studio baka da mo blaas den tune kon.”

Vertelde hij na zijn vrijlating in gezelschap van collega artiesten. In de tijd dat hij vast zat heeft hij ook nieuwe liedjes zitten maken, nu moet hij alleen opnemen, laat hij verder weten.

De artiest geeft op 28 april een welkoms show te Hanna’s lust veld waarbij hij met een helikopter afgevoerd zal worden.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.