Update Opsporing – Regillio Rijkaard

Update:

De 28-jarige Regillio Rijkaard Hendrik van wie opsporing, aanhouding en voorgeleiding door de Procureur Generaal van Suriname was gelast, is op zaterdag 22 juli aangehouden door het Regio Bijstand Team Midden(RBTM) .

Regillio wordt er van verdacht in de maand maart van dit jaar een inbraak te hebben gepleegd in een container te Jarikaba.

De verdachte is overgedragen aan de politie van Jarikaba.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.


Opsporing – Regillio Rijkaard

Regillio wordt verdacht van diefstal


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.