Anoniem: Ik wil dat mijn vader naar de hel gaat

Jarenlang ben ik misbruikt door mijn vader. Ik was 4 jaar toen ik al bij hem op schoot verplicht moest paardje rijden. Ik wist niet beter. Nu pas weet ik dat ik tegen zijn geslachtsdeel aan het schuren was.

Hij was een vieze man. Ik weet dat hij mijn moeder en mijn zussen ook heeft verkracht. Het misbruik ging door tot ik 11 jaar was. Het was toen mijn moeder stierf.

Ik ging toen bij een goede vriendin van mijn oma wonen. Mijn vader en broertje bleven achter in ons huis. Mijn zussen gingen naar een tante. Ik verhuisde met mijn nieuwe moeder naar Nederland en ben een nieuw leven begonnen. Mijn vader heeft een nieuwe vrouw en kinderen. Meisjes. Ik ben zo bang dat hij ze ook aanraakt.

Ik ben nu 21 jaar. Ik heb pas een vriend leren kennen. Maar het lijkt alsof ik nu pas merk wat voor een verleden ik heb gehad. Zodra Rogier mij wil aanraken lijkt het alsof ik een woedeaanval krijg. Hij staat op het punt om het uit te maken want hij snapt het niet.

Ik durf hem niet te vertellen wat er met me is gebeurd. Ik durf het aan niemand te zeggen niet omdat ik bang ben dat ze me gaan oordelen, ik durf het verhaal niet aan te horen. Als ik het vertel dan lijkt het zo echt. Soms denk ik dat ik gek ben geworden. Ik schrijf nu alsof ik over iemand anders schrijf.

Ik heb geprobeerd om hier met een arts te praten, die wilde mij medicijnen voorschrijven. Ik ben nooit meer teruggegaan. Wat ik eigenlijk wil, is dat mijn vader doodgaat. Ik denk dat ik pas rust als hij dood is, want hij gaat zeker naar de hel. Ik geloof in God, ik weet zeker dat God hem gaat straffen. Maar hij moet nu dood want hij maakt meerdere slachtoffers.

Mijn zussen in Suriname zijn de enige twee met wie ik nog contact heb. Zij zeggen dat onze vader hun niets heeft aangedaan. Maar ik weet zeker dat we allemaal zijn verkracht. We hebben vaker samen gehuild. Samen met mama. Ze willen niet dat ik naar Suriname kom want ik ga alles verpesten. Hoe kan ik alles verpesten. Ik snap niet dat zij gewoon verder kunnen leven. Als ik mijn ogen dichtmaak zie ik die vieze man op mij. Hoe kunnen zij dit ontkennen. Ik snap dat niet. Ik ben ook boos op ze. Ook teleurgesteld. Zij zijn de enige die mijn verdriet delen. Maar ik ben ook jaloers op ze. Ik zou het ook graag los willen laten.

Maar ik wil toch gaan en ik wil dat hij gestraft wordt. Ik kan zo niet verder met mijn eigen leven. Wat denken jullie dat ik moet doen? Moet ik het overlaten aan God of moet ik wraak nemen, want het enige dat ik nu wil is dat mijn vader in de hel gaat branden. Ik haat hem. Hij heeft iets vreselijks met ons gedaan. Hij moet boeten. Ik wil ook naar hem toe en zijn vrouw zeggen wat voor man hij is. En dat ze haar kinderen moet beschermen. Maar ik kan het niet alleen doen. Ik ga mijn zussen om hulp vragen. En de politie. Bedankt dat jullie willen luisteren naar mij. Het lucht een klein beetje op want ik voel me echt eenzaam. Aisa

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.