Redactie: Geen celstraf voor extreme intimiteit hondjes.

Een 64-jarige Engelse vrouw die seks had met meerdere honden op feestjes, hoeft van de rechter niet de cel in. Carol Bowditch heeft toegeven dat ze seks met de honden heeft gehad, maar ze wist niet dat het een misdrijf was.

Bowditch had onder andere seks met een sint-bernardshond en een zwarte labrador. Op de seksfeesten keken de eigenaren van de honden toe hoe vrouwen seks hadden met hun honden. Daarna hadden de vrouwen seks met de mannen. Details van de feestjes werden gedeeld op een internetforum gespecialiseerd in bestialiteit

De 64-jarige vrouw dook op in een politieonderzoek naar de bizarre seksfeesten. De politie viel binnen in haar huis in Lincoln en daar werd een dvd en een usb-stick aangetroffen met video’s en foto’s waarop de vrouw intiem bezig was met de honden.

Uit het onderzoek bleek dat het om heftige beelden ging waarop de vrouw werd gepenetreerd door honden. In een van de filmpjes is te zien hoe de vrouw vaginale en orale seks heeft met een sint-bernard genaamd Oscar.


(Voorbeeld foto Google)

De vrouw heeft toegeven dat ze seks met honden heeft gehad en dat dit meerdere jaren is gebeurd. Ze wist echter niet dat het illegaal was.

Bowditch was nog nooit eerder veroordeeld. Van de rechter heeft ze een taakstraf gekregen, meldt de Daily Mirror. Ook wordt ze 12 maanden lang in de gaten gehouden en moet ze zich 16 weken aan een avondklok houden. De vrouw had twee jaar de cel in kunnen gaan vanwege seks met honden.
Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.