Video: Mijn herinnering aan Raween Mahangoe

Adyosi na wang wortu di tranga fu takie😭😭te me luku ala den mati fu me dya👬ma mati un no mu’broko no broko mi hati 💔beca mi srifi mi sari fu lib un tu 😭😭famiri 👪me be begi ohh nu no mú krey 😭😭beca m’o lib ‘un fu so Wang langa ten 💫ma mu prakseri tak wan gado de nam ’tapu un mu begi en beca na en mu trowstu mi 😟te me prakseri den ten di we de makandra den ten di we ben lafu en na’krey 🍲😭so me beg ‘yu fu no broko no broko me hati 💔beca mi srefi me sari me sari fu tru😭😭😭ma un mu libi leki brada brada ‘nga sisa 👫so Adyosi mí be bari unu now. ……..

R.I.P

Raween Mahangoe

moge jouw ziel in vrede rusten 😭😭 te Lik wie mitie na hemel

-Selena-

R.i.p kill

Raween Mahangoe

-Wer Lieveld-

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.