Redactie: Janet gescheiden moeder op haar 50ste?

Janet Jackson, die begin januari beviel van haar eerste kind, en haar derde echtgenoot, multimiljonair (ruim €900 miljoen) Wissam Al Mana zijn uit elkaar.

Dat hebben bekenden van de zangeres gezegd tegen Mail on Sunday.

“Helaas hebben Janet en Wissam moeten besluiten dat hun relatie niet werkt en gaan hun eigen weg. Ze hebben beiden een druk leven maar zijn vastbesloten om goede ouders te zijn. Het ligt voor de hand dat Eissa bij zijn moeder blijft, die in Londen zal gaan wonen”, aldus een bron dichtbij Jackson.


De vijftigjarige zangeres schonk op 3 januari het leven aan zoon Eissa. Janet verraste vorig jaar haar fans met de aankondiging dat er een kleine op komst was.

In april annuleerde ze alle resterende concerten van haar Unbreakable Tour om zich volledig te richten op het krijgen van een baby.

Janet Jackson trouwde in 2013 met de steenrijke 37-jarige zakenman Wissam Al Mana uit Qatar, wiens fortuin wordt geschat op zo’n 800 miljoen Britse pond, omgerekend ruim 900 miljoen euro. De zangeres was eerder getrouwd met James DeBarge en Rene Elizondo.
Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.