Anoniem: Ik kom maar niet van mijn man af

Mijn naam is Arthi en ben bijna 22. Ik heb een heel vervelend verleden achter de rug. Zoveel tegenslagen nooit geslaagd in een relatie altijd pech en verdriet, maar had altijd 1 geluk dat mijn ouders en familie me altijd bijstonden om verder te gaan.

Zo leerde ik op mijn 19de een mijn huidige man kennen via Facebook. Hij kwam over als een heel zorgzaam persoon die heel veel van mij hield en om mij gaf maar ik had me heel erg vergist. Hij kwam zelf kennis maken met mijn ouders en familie.

Hij kwam over de vloer maar ik mocht nooit in zijn telefoon tot dat een vriendin van mij na me toe kwam met bewijs dat mijn man haar lastig viel en ook nog had hij stiekempjes haar nummer uit mijn telefoon gepakt. Oke, nadat hij om vergiffenis vroeg heb ik hem vergeven.

Maar steeds betrapte ik hem met contact hebben met meisjes zoveel keren kwam ik op het idee om hem te laten ook om zelfmoord te plegen maar ik kon dat niet want ik hield heel veel van hem. Ik kon dood gaan voor hem, zoveel hield ik van hem. Waarom weet ik niet want hij gaf helemaal niks om mij. Hij was ook niet eens rijk hij kwam uit een gezin waarbij er zelf soms niet eens bordje eten voor hem was.

Ik accepteerde hem in mijn leven toen hij geen werk had geen vervoer letterlijk niets. Toch deed hij me zoveel aan. Wij, mijn ouders en ik, hebben hem gemotiveerd om een baan te zoeken. Tot hij een werk vond met een redelijke salaris.

En plots kwam mijn moeder op me af met app berichtjes van hem waar hij mijn eigen moeder aan het versieren was. Hij vroeg haar om met haar naar bed te gaan.  En hij is zo ver gegaan dat toen ik een dagje niet thuis was en hij toevallig een oplader kwam halen thuis en mijn moeder alleen thuis aantrof. He heeft geprobeerd haar te molesteren maar mijn moeder die sterk genoeg was en der zelf los kon krijgen is toen naar buiten gerend en hij vertrok snel. Mijn moeder was heel erg bang om mij dit te vertellen omdat ze wist hoeveel ik van hem hield zij was bang dat ik zou verklaren dat zij jaloers op mij was en ik zelfmoord zou plegen want ik had eerder al pogingen gedaan.

Maar ze kon het niet meer verbergen en kwam bij mij met bewijzen. Ik was helemaal kapot ik wilde alleen maar dood gaan! Ik ben de volgende dag naar zijn huis geweest en heb zijn ouders alles verteld ze waren boos op hem. En toch wist hij mij met zijn zoete praatjes zo ver te krijgen dat ik hem vergaf. Zo gingen wij stiekempjes verder want mijn ouders wilden niets meer van hem weten. En vorig jaar raakte ik in verwachting van hem.

Mijn ouders vergaven hem en we stapten in het huwelijk. Toen ik 8 maanden was en nauwelijks 2 maanden getrouwd met hem betrapten we mijn man bij een andere vrouw die toevallig mijn verre nicht bleek te zijn. En ook nog met mijn auto die ik als kado kreeg op mijn huwelijk van mijn vader. Ik stortte helemaal in. Ik heb bijna mijn leven en mijn kind verloren die dag omdat ik heel erg ziek werd. Ik bleef toen wonen bij mijn ouders en nu ook met mijn kind.

Toen mijn kind geboren werd kregen mijn man en ik weer contact. Alleen als het gaat om mijn kind. Hij komt hem zien en koopt spulletjes voor hem. Hij schelt mijn hele familie uit mijn ouders en mij. Hij vloekt ons allemaal maar wilt mij toch terug. Ik zit ook met zoveel gevoelens. Soms denk ik, ik wil niets meer van hem weten en gewoon scheiden maar daarna mis ik hem zo erg dat ik weer contact met hem zoek.

Ik heb jullie hulp nodig mensen. Wat moet ik doen? Hoe moet ik verder? Ohja, zijn ouders zijn ook aan zijn kant zij zijn trots op hem voor wat hij doet. Ze zeggen mij zoveel pijnlijke dingen en vertellen overal dat ik een hoer ben en noem maar op. Hij komt ook nooit op voor mij als zijn ouders iets tegen me zeggen. Hij woont bij hun in, ik wil wel nooit meer terug naar daar. Ik zit met zoveel twijfels. Ik heb jullie hulp echt nodig. Ik heb advies nodig wat moet ik doen? Ik word gek van alles maar hou me sterk voor mijn kind. Arthi

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.