Redactie: Maisha Neus gaat alleen verder

neus Paramaribo

Na twee dagen van gezamenlijk protest met de vakbeweging en het Burgercollectief, heeft Maisha Neus besloten om alleen verder te gaan. Dat meldt zij op haar Facebook-pagina.

Neus wenst dit weekend niet in de media te treden over haar besluit.

Opvallend is wel dat Neus, die vorige week met een protestmars begon, op geen van de twee dagen van het gezamenlijk protest het woord heeft gevoerd. “Ik wil alle mensen bedanken die zijn komen demonstreren de afgelopen dagen . Ik heb de afgelopen twee dagen de vakbonden en het Burgercollectief ondersteund, maar heb besloten na vandaag als individu verder te gaan.”

Wie zich bij haar wil aansluiten is meer dan welkom. “De strijd die ik voer, is een rechtvaardige voor verandering en verjonging. Degene die mijn visie volgen en werkelijk gaan voor verandering in de grootste zin des woord zijn welkom om te komen luisteren naar mijn visie, plan van aanpak en oplossingsmodellen.” Haar eerstvolgende protestdag maakt zij zaterdag bekend.

Curtis Hofwijks, trekker van ‘We zijn Moe’, wil tegenover de Ware Tijd niet ingaan op het besluit van zijn medestrijder. Wel zal hij proberen haar tot andere gedachten te brengen.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.