Politie oproep: Wie heeft meer informatie over de zwarte Harrier?

De politie van ressort Centrum kreeg op donderdag 6 april de melding dat een zwarte Harrier is ingereden op een menigte tijdens de protestdemonstratie. De wetsdienaren stelden een onderzoek in.

Het kentekennummer dat is doorgespeeld aan de politie, is nagetrokken. Het bleek in deze te gaan om het kentekennummer dat hoort bij een grijze Toyota Regius. Op grond van de verkregen informatie is de bestuurder opgeroepen zich aan te melden op het politiebureau. Hij gaf gevolg hieraan.
Uit het ingestelde onderzoek is komen vast te staan dat de bestuurder ten tijde van het voorval op het werk was met zijn voertuig.
Twee slachtoffers die letsels hebben opgelopen hebben zich eveneens aangemeld op het politiebureau voor het doen van aangifte. Volgens verklaring van de twee hebben zij slechts kunnen zien dat het gaat om een zwart gelakte Harrier. Zij kunnen niet precies aangeven wat het kentekennummer van het voertuig is.

De politie doet een oproep aan personen die zich ten tijde van het geval op de plaats bevonden en het kentekennummer duidelijk hebben gezien en onthouden om contact op te nemen met de Centrale Meldkamer op het nummer 115 of op de telefoonnummers 477777 of 471111.
Indien u de informatie anoniem wenst door te geven, kan dit ook via de tip lijn 179. Deze lijn is gratis te bereiken.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.