Redactie: Het huwelijksgeheim van Quinty en Orlando Trustfull

Orlando Trustfull is een bekende Nederlandse profvoetballer met Surinaams bloed. Quinty, zijn vrouw,  onthult het geheim achter haar gelukkige huwelijk met Orlando. Ze zijn al 27 jaar gelukkig met elkaar en daarmee kunnen Quinty en Orlando gerust een bijzonderheid in de voetbalwereld genoemd worden.

Quinty benadrukt dat het heus niet allemaal rozengeur en maneschijn is en dat juist verdriet hen dichter tot elkaar bracht.

Het verliezen van dierbaren zorgde er bij Quinty en haar Orlando voor dat ze nog meer naar elkaar toegroeiden. ‘We hebben altijd goed samen kunnen praten. Over de mooie dingen in het leven, maar ook over het verdriet dat we voelen.’

Dit jaar is het koppel 21 jaar getrouwd en als het aan Quinty ligt blijven ze nog tientallen jaren bij elkaar. ‘Wat ons sterk maakt is dat we altijd blijven praten, maar ook dingen blijven doen. Maar op één moeten altijd ‘wij’ en het gezin staan. Wij viertjes zijn de kern en daar gaat het om.’
Bron: flaironline
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.