Redactie: Zijn bepaalde leerkrachten aan het liegen?

Alle leerkrachten hebben eind maart SRD 500 op hun salaris ontvangen. Dit wordt bevestigd door Cebuma, die verantwoordelijk is voor de uitdraai van de loonslips. Raadsadviseur Eddy Jozefzoon zegt aan Starnieuws dat tijdens de protestmanifestatie donderdag, op het podium door een leerkracht vicepresident Ashwin Adhin, minister Robert Peneux en de regering voor leugenaar zijn uitgemaakt.

Jozefzoon heeft verschillende loonslips overgelegd om aan te tonen dat de leerkracht die het woord voerde het publiek leugens heeft voorgehouden. In het herwaarderingsprogramma is bepaald dat alle leerkrachten op hun salaris de SRD 500 vast zullen krijgen. Dat is ook gebeurd, conform de afspraak die gemaakt is met de onderwijsvakbonden.

De leerkrachten vallende onder de bevoegdheidsgraden 2c, 3a, b en c en 4 krijgen een aanvulling op de SRD 500 tot 100% van het herwaarderingsbedrag. Dit bedrag zal waarschijnlijk vandaag worden gestort.

Voor de leerkrachten in de graden 1 en 2a en b gebeurt dit op een later moment, zegt Jozefzoon. Hij vindt het niet in de haak dat verkeerde informatie aan de samenleving is doorgegeven.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.