Redactie: Brunswijk loop niet mee vandaag

Ronnie Brunswijk, voorzitter van de ABOP, zegt dat zijn partij de actie van de vakbeweging ondersteunt. Dit houdt in dat leden en sympathisanten van de partij vrij zijn om deel te nemen aan de actie van vandaag.

“Maar ik loop niet mee. Als ik op straat kom, dan is het om de regering naar huis te sturen,” zegt Brunswijk in gesprek met Starnieuws. De strijd is van de vakbeweging en de oppositie ondersteunt deze.
Brunswijk zegt dat het doel van de actie is om de regering te dwingen de verhoogde brandstofprijs terug te dringen. “Ik ga niet een dagje meelopen. Als ik op straat kom om een actie te leiden, ga ik niet stoppen totdat de regering naar huis gaat,” merkt Brunswijk op.

De aanpak van criminaliteit die president Desi Bouterse heeft aangekondigd, vindt Brunswijk goed. Hij merkt op dat in oost-Suriname garimpeiros behoorlijk tekeer gaan.

Mensen worden door zwaar gewapende mannen beroofd. Mensen worden zelfs vermoord. Hij juicht de aanpak van de situatie toe.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.