Video: Neus doet aangifte tegen Kenneth Slooten

Maisha Neus en Siebrano Pique hebben aangifte gedaan bij politie Keizerstraat voor bedreiging met de dood. Neus heeft daarnaast aangifte gedaan tegen Kenneth Slooten wegens smaad.

Zij vindt dat Slooten in Bakana Tori op SRS dinsdag verregaande uitlatingen gedaan heeft, die niet waar zijn.

Neus is verontwaardigd over dat zij volgens Slooten in een hotel woont en traangasbommen en andere gevaarlijke spullen in haar kamer zou hebben. Ook zou zij worden aangestuurd door buitenlandse krachten om actie te voeren. Zij zou het land uitgezet moeten worden, want zij heeft de Nederlandse nationaliteit en is bezig het volk op te hitsen. “Hij heeft op de radio uitspraken gedaan, zonder bewijzen. Ik ken mijn rechten, waar zijn de bewijzen,” stelt Neus. Slooten zei in het programma over informatie te beschikken.

De initiatiefnemer van de acties om mensen op straat te krijgen, zegt dat zij in Suriname geboren en getogen is. Zij is naar Nederland gegaan voor studie en is daarna teruggekeerd om haar bijdrage hier te leveren. Neus zegt nooit geheim van gemaakt te hebben dat zij de Nederlandse nationaliteit heeft. Zij is ingezetene van Suriname en heeft een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd.

Neus en Pique hebben aangifte gedaan voor bedreiging met de dood. Neus is via Facebook bedreigd, terwijl Pique zegt dat er drie maal anoniem naar hem is gebeld.

Beiden zeggen de bedreiging serieus te nemen, maar ze zijn niet bang. Zij hebben alle vertrouwen in dat de politie de personen zal kunnen opsporen.
Voor woensdag is een rustdag ingebouwd. Donderdag wordt de actie van delen van de vakbeweging en het bedrijfsleven ondersteund.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.