Redactie: Wijnaldum speler van de maand bij Liverpool

Georginio Wijnaldum is voor de tweede keer dit seizoen verkozen tot beste speler van de maand bij Liverpool.
De 26-jarige middenvelder uit Rotterdam met Surinaams bloed kreeg op de website van zijn club 51 procent van de stemmen.

De Engelse middenvelder Adam Lallana eindigde op gepaste afstand als tweede. Hij kreeg 13 procent van de stemmen. De Duitse middenvelder Emre Can kreeg 9 procent van de stemmen.

Wijnaldum is gelukkiger met zijn uitverkiezing dan twee maanden geleden. ,,Want toen zaten we met de club niet in een goede periode”, zei hij. ,,Nu hebben we gewonnen van Arsenal, Burnley en Everton en verdienstelijk gelijkgespeeld tegen Manchester City.

Ik hoop dat we deze lijn kunnen doortrekken.” Liverpool staat momenteel op de vierde plaats in de Premier League, die aan het eind van het seizoen recht geeft op deelname aan de voorronde van de Champions League. Liverpool speelt morgenavond thuis tegen Bournemouth.
Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.