Binnengekomen video – Wraakactie op winkelier?

Correctie op dit bericht: Het was dus GEEN wraakactie! Dit is de eigenaar van de bar dezelfde ochtend van de roofpartij. Hij was van achteren door de rover vastgegrepen en hij heeft die kunnen schieten maar de andere rover heeft een kapmes voor hem gegooid. En was raak. Dat is wat u op de video ziet. Klik op de link om de video te bekijken. **U kunt hieronder reageren op dit bericht.


Origineel bericht: Hallo FamilieNieuws, kunt u deze video posten. Er is vandaag geschoten op de winkelier van Haven Bar waar enkele dagen terug een rover is doodgeschoten.

Hieruit kan geconcludeerd worden dat de bedreigingen die op Facebook geuit worden geen kwajongens streken zijn maar dodelijke ernstig genomen moeten worden. Wat gaat de politie doen? Een bezorgde burger.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.