Anoniem: Waarom moet ze mijn man steeds appen?

telfoon Paramaribo

Mijn dochter gaat naar een sportvereniging in de buurt van de Coesewijnestraat. Jullie kunnen zelf al nadenken welke dat is. Mijn man brengt haar 3 keer in de week want ik ga dan met die jongens naar voetballen.
[quads id=1]
Ze hebben een appgroep. Mijn nummer doet mee, maar ook die van mijn man. Het is een soort kliekje geworden. Ik doe nooit mee want ik heb geen tijd voor die onzinnige gesprekken. Een avond lag ik in bed en besloot even erdoorheen te gaan, dat doe ik elke maand ofzo, alleen om te zien of ik niets belangrijks heb gemist. Alleen maar onzin maar toen las ik dat Clair, mijn dochter haar trainer, reageerde op mijn man: ‘Glenn, ik app je even prive.’

Glenn sliep dus ik ben gelijk in zijn telefoon gegaan. Misschien niet zo slim van me, maar ik dacht als ik deze man ga vragen dan gaat hij die gesprekken wissen. Mocht er iets te wissen zijn. Clair stond bovenaan zijn lijst. Dus een uurtje geleden had hij haar nog welterusten toegewenst met een plaatje. Ik moet zeggen dat hij bijna heel Suriname welterusten en goedemorgen wenst hoor. Mij niet want ik vind het maar onzin elke ochtend.
[quads id=1]
Dus ik nam mijn tijd in bed om lekker te lezen waar ze over kletsen. Ik moet zeggen dat ik nergens heb gelezen dat hij uitloopt met haar, maar ze zijn wel intiem. Om te beginnen elke morgen en avond een goedemorgen kusje. Hij vertelt die sloerie zoveel dingen over mij. Wat ik op de dag doe en wat ik heb gekookt en zo vertelt ze ook over haar man dat hij niet is zoals Glenn, dat ze geen aandacht krijgt. Blabla

Al maanden praten ze met elkaar. En geen 1 keer gingen die gesprekken over mijn dochter dat ze niet presteert tijdens de training ofzo. Je weet toch, even een app over haar. Niets niets. Ik vind het maar onzin. Echt, deze vrouw, elk wissewasje deelt ze met  mijn man. Soms zelfs als ze naar het toilet gaat, zegt ze hem dat ze diarree heeft. Ik zeg het jullie. Soms vraagt ze hem ook wat ik vandaag aan heb, dan zegt hij wel dat ik me mooi heb aangekleed en dat ik naar de kapper ben geweest. Is een compliment voor mij, maar kom nou. Zulke dingen over je vrouw bespreek je toch niet met een andere dame. Ik vind hem echt een wijf hoor. Hij doet als een vrouw, dus jullie kunnen je voorstellen dat ik wraak op die man. En op haar.
[quads id=1]
Ik heb hem nog niets gezegd want dan gaat hij haar zeggen dat ik jaloers ben of boos ben en dan ga ik niets meer kunnen lezen. Want ik neem elke avond mijn kiek. Maar is niet leuk toch FamilieNieuws. Dat mijn man zoiets moet doen? Hij loopt wel niet uit.

Ik ben daar bijna 100% zeker van, maar is hij fout door dagelijks met haar te appen? Of heeft hij recht op vriendschap met een andere vrouw? Misschien moet ik niets zeggen en mijn dochtertje gewoon van die les afhalen? De laatste week ben ik haar gaan brengen en halen.
[quads id=1]
De juf kijkt mij helemaal niet aan want ik probeerde schele ogen voor haar te maken. Ik wil haar ook niet confronteren. Ik ben een vrouw met klasse en ik wil mij niet verlagen tot dit soort stomme dingen. Ik heb een vraagje aan de dames, wat zouden jullie doen? Zouden jullie haar iets zeggen, of zouden jullie je man iets zeggen of moet ik dit ding zien als gewoon. Want als dit gewoon is dan ga ik ook een app vriendje zoeken.

-Sherida-

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.