Redactie: 20-jarige bekend Isilnando Kammeron te hebben beschoten


(Bekijk hierboven een video omtrent de moord op 24-jarige Isilnando)

1 van de mannen die werd aangehouden voor de moord op de 24-jarige Isilnando Kammeron in Zuidoost, heeft bekend. Dat bleek vanmiddag in een tussentijdse zitting. Er waren maar liefst zeven verdachten aangehouden voor de moord van 10 oktober vorig jaar.

Nu Adel de R. (20) een volledige bekentenis heeft afgelegd, mogen de zes anderen de inhoudelijke behandeling in vrijheid afwachten. Ze zijn allemaal nog wel verdachten in de zaak. Justitie onderzoekt nu hun precieze rol.
De advocaat van De R. wil nog wel vijf getuigen horen, waaronder de vriendin van het slachtoffer.

Kammeron werd om 23.30 uur neergeschoten bij het AMC in Zuidoost. Er werd zeven keer geschoten. Het slachtoffer bleek in het verleden in verband te zijn gebracht met diefstallen, (zware) mishandelingen en zelfs een poging to moord.

Voorafgaand aan de moord op Kammeron, heeft er mogelijk een mishandeling plaatsgevonden in winkelcentrum Reigersbos. Het slachtoffer zou toen zelf iemand hebben neergestoken met een scherp voorwerp.
Bron: AT5
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.