Redactie: 18-jarige Rewien Mahangoe overleden na ongeval

De 18-jarige autobestuurder Rewien Mahangoe is op maandagavond na een verkeersongeval aan de Coesewijnestraat overleden. De politie van Flora kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat een auto over de kop is geslagen.

De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek en troffen bedoeld voertuig langs de weg aan. In het voertuig werd het levenloos lichaam bekneld aangetroffen. De ingeschakelde brandweer haalde het ontzield lichaam uit het voertuig. Een arts stelde de dood vast.
Onderzoek wees uit dat Rewien reed over de Coesewijnestraat. Hij kwam vanuit de Mr. J. Lachmonstraat richting Latour. Ter hoogte van het vliegveld Zorg en Hoop verloor de bestuurder die met een zeer hoge snelheid reed de controle over de besturing van zijn voertuig.

Foto binnengekomen via Facebook

Hij geraakte van de weg, kwam tegen de schutting van witte Lotus aan en sloeg over de kop. De bestuurder was niet in het bezit van een rijbewijs.+

Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Met het overlijden van Rewien staat de verkeersbarometer landelijk op 13.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.