Surinamers: Video – Wie is Dennis Friperson?

Dennis Friperson is één van de eerste multiculturele begrafenisondernemers in Nederland. Hij vindt een uitvaart even persoonlijk als het leven zelf. Of je nu een eenvoudig plakje cake met koffie wil of een Surinaams Bazuinorkest met honderden gasten: Dennis zorgt ervoor.

De serie ‘doodgewoon’ heeft ook een aflevering gemaakt over uitvaartondernemer Dennis Friperson. Hij doet een Surinaamse uitvaart die begint met verzorging van de overledene door aflegvereniging Trouw, wat gepaard gaat met gezang en rituelen.

U ziet ook de uitvaart van Rodyn, begeleid door Kitty van Dijk, begint zeer emotioneel als de baby in zijn kistje wordt gelegd. Klik hier om de uitzending te bekijken.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.