Redactie: Winkel aan de ringweg beroofd. 7000srd buit

Gewapende overval op supermarkt Ringweg Zuid. Twee gemaskerde criminelen hebben zondagavond omstreeks 21.24 uur een gewapende roofoverval gepleegd op een supermarkt aan de Ringweg Zuid. Volgens de winkelier stond hij op het punt de winkel te sluiten.

Op dat moment renden de daders de zaak binnen en bedreigden de winkelier met een jachtgeweer. De daders hebben de winkelier met de kolf van het jachtgeweer enkele slagen toegebracht aan zijn hoofd ter hoogte van zijn linker oor.

De daders maakten SRD 7000,-, een onbekend geldbedrag van de dagopbrengst en een mobiele telefoon van de winkelier buit. De politie van Munder heeft de aangifte ter zake opgenomen.

Het gewonde slachtoffer werd per eigen gelegenheid vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. De recherche werkt aan de opsporing en aanhouding van de overvallers.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.