REdactie: Ravaksur, BVL en ALS donderdag in actie?

De Raad van Vakcentrales in Suriname (Ravaksur), ondersteund door de Bond van Leraren, Alliantie van Leerkrachten in Suriname en de Associatie van Kleine en Middelgrote Ondernemers in Suriname gaan donderdag actie voeren.

Dit is zojuist aangekondigd tijdens een spoed persconferentie in C-47.

De organisaties eisen dat de verhoogde brandstofprijs onmiddellijk wordt teruggedraaid. Zij vinden dat de brandstofprijzen niet te betalen zijn voor velen in de samenleving. De doorwerking van de verhoging is voelbaar in alle sectoren.

 

Leiders van Ravaksur en andere organisaties tijdens een spoed persconferentie in het gebouw van C-47.

De organisaties vinden het een kwalijke zaak dat de regering stelt dat de herwaardering van onderwijzers met de verhoogde brandstofprijs zal worden betaald. “De joker moet niet aan ons worden gegeven,” zegt BvL/ALS voorzitter Wilgo Valies.

De samenwerkende organisaties zullen vanaf vandaag hun achterban mobiliseren om in actie te komen. Behalve de interne structuren zal er ook gesproken worden met andere partners.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.