Redactie: Dhoepatie Goli – Ramsaran overleden

De 65-jarige Dhoepatie, Ramsaran, gehuwd Goli is op zondag 2 april dood aangetroffen in haar woning in het ressort Jarikaba. Buurtbewoners die omstreeks 03.00 uur in de ochtend een gegil hoorden, sloegen direct alarm.

De ingeschakelde politie trof het levenloze lichaam van het slachtoffer gekneveld in de woning aan.
Zowel een achter raam als de achterdeur stonden open. Het vermoeden bestaat dat de dader(s) de woning via de achterzijde hebben betreden en verlaten.

De klerenkast van de vrouw is overhoop gehaald. Op een tafel in de woning is er een kleine portemonnee leeg aangetroffen. Volgens de zoon van de vrouw moest er SRD 35,- in de portemonnee zijn, aangezien hij een dag van te voren boodschappen voor haar heeft gehaald en het kleingeld aan zijn moeder heeft overhandigd.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Minister voor obductie in beslag genomen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.