Binnengekomen: Waarom moeten die blanke meisjes alles van ons overnemen?


(Video binnengekomen via app. Credits: Gail Eijk)

Lieve familienieuws, ik heb geen hekel aan Nederlanders hoor. Maar ik snap niet waarom ze alles van ons willen overnemen en ons belachelijk willen maken.

Vooral deze meisjes. Ze zijn in Suriname en nemen onze cultuur als een lachtertje. Deze film kreeg ik zojuist binnen via de app. Ik wil graag weten hoe andere Surinamers hierover denken. Misschien ben ik ouderwets maar ik vind dit echt niet kunnen. Ik hou van mijn cultuur. Maar ik vind dat onze cultuur van ons is. Of zie ik dat verkeerd?

Kan iemand mij misschien zeggen of ik fout ben of denken jullie hetzelfde? Nogmaals ik wil er geen racisme van maken. Ik vind dit gewoon niet kunnen.

Lydia uit Almere

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.