Redactie: 70-jarige alleenstaande vrouw overvallen

politie Suriname

Drie criminelen hebben vrijdagochtend rond 04.00 uur een alleenstaande vrouw van 70 jaar overvallen in haar woning aan de Apresinastraat. De politie van Houttuin kreeg de melding omstreeks 04.30 uur.

Ter plaatse aangekomen, trof de sterke arm een doodsbange vrouw aan. Zij verklaarde dat drie criminelen, van wie één gewapend met een mes, haar woning zijn binnengedrongen. Op dat moment was zij in diepe rust en werd zij gewekt door de overvallers.

Onder bedreiging van het mes werd zij beroofd van haar geld en sieraden. De criminelen hebben het dievenijzer van een keukenvenster geforceerd en zich via die ontstane opening toegang tot de woning verschaft. Na de daad hebben de overvallers via de voordeur de woning met medeneming van de buit verlaten.

Het slachtoffer kon vanwege de angst niet uit haar woorden komen. Zij heeft op geen enkel moment geaarzeld om aan te geven waar zij haar waardevolle bezittingen had bewaard. ‘Ik smeekte de rovers dat zij mij niet moesten doden’, zei de doodsbange mevrouw.

De criminelen zijn voortvluchtig.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.