Anoniem: Mijn tante en mijn vriend doen het met elkaar

Familienieuws, mijn hoofd is aan het ontploffen. Ik heb gisteren een foto binnengekregen van mijn nichtje. Ze is samen met haar moeder en mijn vriend buiten de stad. Mijn vriend is op vakantie in Suriname.

Mijn tante verhuurt appartementen op haar perceel dus we logeren altijd daar als we er zijn. Ik kom 1 keer per jaar maar mijn vriend gaat veel vaker naar Suriname.

Maar goed, ook nu logeerde hij bij mijn tante. Normaal vraagt ze 150 per week maar hij geeft haar altijd heel veel meer geld. Hij verwent haar altijd. Ze zorgt ook voor eten enz. Goede deal. Dat dacht ik want ik wist niet dat mijn vriend haar ook moest ballen voor dat geld.

Ik ben zo boos he. Maar goed, haar dochter is 17 jaar. Ik praat al niet met dat kind want ik vind haar brutaal. Mijn tante is net 40 jaar. Mijn vriend is iets ouder. Hij is 45 jaar. Ik ben pas 32. Ik werk al en woon op mezelf. Ik heb geen kinderen. Ik studeer nog part time erbij. Maar ik ken Leo al 5 jaar. Hij heeft ook zijn eigen huis. We wonen niet samen maar zijn wel vaak samen.

Maar goed, mijn nichtje stuurde foto’s van hun drietjes op een boot. Op 1 van die foto’s zat mijn tante bij hem op schoot. Mijn tante is echt zo een aso meid, grote smoel en motjo libie leven. Prima, dat maakte mij niet uit. Maar waarom moest ze bij Leo op schoot gaan zitten. Ik belde meteen mijn nichtje op de app, ze moest me Leo geven.

Ik ging zo tekeer want die dag zou hij zaken regelen en niet buiten de stad gaan, ik vroeg hem waarom hij zo close was met mijn tante. Is het zusje van mijn moeder trouwens. Ik hoorde dat ik op de speaker stond. Mijn tante begon op de achtergrond te schelden, dat ik niet moest kletsen en dat ik Leo al jaren voor haar stuur en of ik nu pas weet dat ” ai naai mie mang”? Mijn eigen tante he, zegt me deze dingen. Leo kon alleen maar zuchten en brabbelen.

Opeens werd de verbinding verbroken. Dus ik bel ze alle drie al sinds gisteren. Mijn vader die in Suriname woont heb ik al langs gestuurd maar ze zijn niet thuis. Waarschijnlijk nog in het bos.

Ik ben klaar met Leo, ik zeg het je. Maar ik wil mijn tante mishandelen. Hoe kun je zoiets doen als tante? Ik zei me moeder en ze heeft me gezegd dat ze me allang wilde waarschuwen met haar. Vroeger was ze ook al zo. Ze neemt zoveel mannen van mensen. En heeft zo vaak abortussen gepleegd. Ik ben bijna in staat om haar naam te zeggen. Maar ik wil ook niet dat mijn eigen tingi torie naar buiten komt.

Ik wil jullie waarschuwen voor familie in Suriname. Ze zijn niet te vertrouwen. De goede natuurlijk niet nagesproken. Maar ook mijn nichtje toch. Expres heeft ze me die foto’s gestuurd. Ik heb gisteravond direct een ticket geboekt dus met Pasen ben ik daar. Misschien hebben jullie wat tips voor mij? Want ik ga wel daar maar weet niet wat ik ga doen. Alvast logeer ik bij mijn vader dit keer.

Leo en ik hadden veel plannen. We zouden samen een zaak opzetten als ik klaar met school ben. Hij heeft een ex met kinderen. Ze heeft me toen zoveel slechte dingen over hem verteld. Ik begin ze nu pas te geloven. Ik wil hem spreken. Ik weet zeker dat mijn tante alles heeft gedaan om hem te verleiden. Vooral hoe hij zijn doekoe heeft. Hij moet me uitleggen wat er gaande is anders denk ik dat het moeilijk voor me gaat zijn om hem te laten.

Bedankt dat ik mijn hart kon luchten hier. Ik heb zo snel in boosheid geschreven, hopelijk krijg ik geen spijt.

Xandra heet ik hoor.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.