Video: Rappers vieren vrijlating in Rotterdam

De Nederlandse hip hop rapformatie Strictly Family Business (SFB) keert volgende maand terug op het podium. Dan viert de groep de vrijlating met een feest in Club Blu in Rotterdam, Nederland.

“SFB is back en dat moet gevierd worden”, kondigt de groep aan op Facebook. Op 8 april gaan we dit groots vieren met een Welcome Back SFB Party.” De complete line-up wordt nog bekendgemaakt.

Twee weken geleden kwamen Frenna en Priceless, de laatste twee SFB-leden die nog vastzaten in op vrije voeten. Eerder was KM al vrijgekomen.

De drie zaten sinds eind december vast nadat ze beschuldigd werden van seks met een minderjarige en het verspreiden van een seksfilmpje.

De rechter in stelde dat de rappers in de fout zijn gegaan, maar dat ze gezien hun lange voorarrest niet meer vast hoeven te zitten. Het Openbaar Ministerie had achttien maanden cel geëist tegen de drie, waarvan twaalf voorwaardelijk.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.