Redactie: Jaloerse Henry verwondt koppel met een mes

Suriname Paramaribo

De 63-jarige Henry J. is op zaterdag 25 maart door de politie van Latour ingesloten. Henry wordt ervan verdacht in de maand december 2016 een koppel te hebben verwond met een scherp voorwerp. De gewonden schakelden de politie in en werden met een visum verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Na medische behandeling zijn ze heengezonden. Volgens verklaring van de slachtoffers liepen zij over de weg in voornoemd ressort. Plotseling kwam Henry op hen af en beweerde een relatie te hebben met de vrouw die hem ontrouw zou zijn. De vrouw ontkende een liefdesrelatie met Henry te hebben gehad. Volgens haar waren zij kennissen van elkaar.

Henry werd agressief en met een scherpvoorwerp poogde hij de vrouw ontkleden. De vrouw stribbelde tegen en liep verwondingen op aan haar lichaam. Haar vriend schoot haar te hulp en liep eveneens verwondingen op.
De agressieve man maakte zich na de daad uit de voeten.

Hij wist vanaf die dag uit handen van de politie te blijven. Op 25 maart is hij gesignaleerd en aangehouden op zijn woonadres. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.