Binnengekomen video: Man vindt grote slang in achtertuin

Deze slang heb ik afgelopen vrijdag in mijn achtertuin tijdens het oogsten van dagoeblad doodgemaakt. Jammer genoeg heeft mijn hond het niet overleefd. Het gebeurde aan in de Bijlhoutweg te district Para.

My best friend en ik (mijn hond natuurlijk) gaan vaak samen naar achteren op het erf wanneer ik ga schoonmaken of groenten ga oogsten.  We moeten lopen op een boomstam over een kleine vijver in een andere vijver om dagoeblad te oogsten.

Ik jaagde me friend weg omdat hij lastig deed en in dat water wilde komen waar ik bezig was dagoeblad te oogsten, zodoende rende hij terug over die brug om naar voren te gaan, ik hoorde een gegil van die hond en wist gelijk dat er iets vreemds gaande was.

 
Ik liep uit dat water on te checken wat er gaande was. Ik dacht dat hij weer in die vijver was gevallen omdat hij altijd zo nerveus over die brug liep, denkende dat ik hem weer zou helpen om op die boomstam te klauteren, halverwege op die boomstam zag ik dan dat deze kanjer hem te pakken had, ik keerde snel terug pakte me houwer die ik aan de zijkant van die vijver had gelaten en rende die boomstam weer op om mijn vriend te hulp te schieten, die in een moeilijke wurggreep zat. In het water.

 

Ik heb keihard op die huid gekapt zonder effect, ik was echt radeloos want ik zag me vriend happen naar zuurstof. Ik begin weer te kappen maar nu schuin waardoor ik die grote slang z’n ruggengraat kapot hebt gekapt op verschillende plekken.

Mijn hond probeerde ik boven water te houden zodat hij niet hoefde dood te stikken onder water. Maar voordat ik me vriend uit dat water met die kanjer op de droogte kon zetten was mijn beste vriend al dood.

 
Dankzij hem en de almachtige ben ik nog in leven. Elke dag wanneer we over die boomstam liepen dook wat naar onderen voor me in dat water, ik dacht altijd dat het een kaaiman was, want mijn vijver was helemaal over hoop gehaald, terwijl mijn hond altijd zo vreemd en woelig deed voor die vijver.
 
In heb gefaald om z’n leven te redden, maar ben hem wel erg dankbaar voor z’n werk dat hij heeft verricht. He saved my life, it could be me. Thaks my best friend and also Jah who is my refugee and my shield.
 
So be careful my people you never know what’s in your backyard.
 
Damn lucky me, miss you my best friend.
 

 
 

p.s. Ik ben zo in de waar van wat me is overkomen. Het is s morgens gebeurd. Ik had me phone niet bij me, ben snel over die boomstam gegaan on me phone te halen en me ouders op de hoogte te stellen. IK heb ze naar achteren gebracht om ze te overtuigen want ze geloofden me bijna niet toen ik ze over het gebeurde vertelde. Gelukkig kon ik foto’s en een video maken achteraf. En dit via FamilieNieuws aan jullie laten zien.