Anoniem: Heeft ze mijn man behekst?

Hallo goedemorgen mensen van familienieuws. Ik zit in een rare situatie en wil dit graag met jullie delen en vragen om hulp en advies van mensen die mij niet gaan oordelen. Mijn naam is Joan, ik ben moeder van 1 zoontje van 12 en 5 getrouwd met mijn man Erik. Ik denk dat hij is behekst. We zitten al in een 14-jarige relatie.

Mijn man is geen lieve jongen. maar ik weet hoeveel hij van mij houdt en ik probeer het elke x weer opnieuw door te vergeven en vergeten.

In onze 14-jarige relatie heeft hij inmiddels 5 buiten kinderen en wat ik heb begrepen van bronnen ook weer een 6e onderweg. Dus totaal 7 kinderen. Omdat ik altijd een knipperlicht relatie met hem heb, heb ik tot 2 jaar terug altijd de pil gebruikt.

Ondanks dat hij heel graag nog meer kinderen met mij wilde. Was ik pas bereid hem dit te geven nadat hij klaar was met zijn wakka libie. Altijd waren het vrouwen die van korte duur in zijn leven waren. Tot nu. Nu is mijn leven een ware hel geworden. Hij is weer bezig met een ander. Ze heet Liesbeth. En dit al 2 jaar.

Ze hebben inmiddels al een kind en nu komt er nog 1 erbij. Sinds zij er is, praat hij anders, doet hij anders en denkt hij anders. Zelfs zijn moeder heeft vernomen dat deze vrouw iets bij een bonoeman voor hem heeft gedaan. Ons zoontje heeft ook last van.

Wij communiceren niet meer. Hij is liever bij Liesbeth lijkt het wel soms. Het lijkt alsof mijn man blind is voor alles. Nu weet ik niet wat ik moet doen, we zijn sinds kort verhuisd. Hij betaalt alles thuis en geeft me ook geld dus ik kom niks tekort.

Ik weet geen raad meer, want deze vrouw wilt maar niet weggaan uit ons leven. Ik heb gebeden tot Gado, dat het zou lopen zoals al die andere. Dat hij inziet waar thuis is. maar we zijn nu jaren voorbij en nog steeds gaan ze samen op vakantie.

Ze bouwen samen een huis in Suriname. Wat moet ik doen om hem weer thuis te krijgen? Of moet ik dit keer echt loslaten?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.