Video: Familie William moet na 30 jaar verhuizen van EBS

Familie William te Paranam moet het terrein verlaten. Ze hebben stukken binnengekregen van de deurwaarder. De stukken zijn ondertekend door de directeur van EBS. Dhr Parmessar.

Het terrein blijkt van EBS te zijn. Ze wonen al 30 jaar op het perceel. Ze moeten eind van de maand verhuizen. Kan dat zomaar? De familie is wel bereid om te verhuizen. Maar de familie vraagt in ieder geval een tegemoetkoming van EBS om ze te helpen verhuizen. De EBS zegt dat ze niet in staat zijn om ze financieel te helpen.

De familie vertelt hun verhaal aan 1 voor 12. Klik op de video om het te bekijken.

Steun het werk van Stichting 1voor12:
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc.
Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.