Redactie: Auto met pech beroofd aan de Afobakaweg

Vier criminelen hebben dinsdagochtend een gewapende roofoverval gepleegd aan de Afobakaweg ter hoogte van Kraka. Drie slachtoffers zijn beroofd van hun geld, goud en waardevolle goederen.

Zij hadden autopech en stonden langs de weg geparkeerd. Op een bepaald moment stopte een wit gelakte voertuig van het merk Toyota Vitz. Daaruit stapten vier criminelen uit, van wie twee gewapend met een vuistvuurwapen en een mes.

Onder bedreiging van de wapens maakten de daders SRD 300, USD 400 en 105 gram ruw goud buit. Van twee van de slachtoffers werden de Braziliaanse paspoorten ook meegenomen. Daarnaast hebben de overvallers ook de contactsleutel van het voertuig van de slachtoffers, een horloge en twee mobiele telefoons meegenomen.

Voordat de daders vertrokken, hebben zij schoten gelost op het voertuig van de slachtoffers, waarbij de linker voorband vernield werd. De slachtoffers hebben het kentekennummer van het voertuig van de daders niet opgenomen. Zij zijn richting Paranam opgereden. De politie van Paranam is belast met het onderzoek.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.