Redactie: Dominee R.S. in haar kerk beroofd

beroving Paramaribo

De verdachte Rambo, die geen vaste woon- en verblijft plaats heeft, wordt door de politie van Nieuwe Haven opgespoord. Deze verdachte is maandagmorgen naar de kerk aan de Gemenelandsweg geweest en heeft daarbij de dominee, mw. R. S., beroofd van een geldbedrag van SRD 150.

Volgens verklaring van de aangeefster was zij bezig met werkzaamheden in de kerk. De verdachte, die bekend staat als een drugsverslaafde, kwam de kerk binnen en vroeg naar geld.

Mw. R.S. maakte hem duidelijk dat zij geen geld had voor hem. Indien hij eten of drinken wilde, zou zij hem dat wel geven.

Toen de dominee de verdachte dit vertelde, haalde hij een mes tevoorschijn en beroofde haar van het geld, dat op de tafel lag. Met het geld heeft Rambo de plaats verlaten. Het slachtoffer is ongedeerd gebleven. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.