Redactie: Voetbalcoach mishandelt vrouw uit eigen team

voetbal Suriname

De politie van Albina heeft op dinsdag 21 maart Andres A. voor mishandeling ingesloten.
Een slachtoffer van een mishandeling deed aangifte tegen hem. Volgens verklaring van de aangeefster vertoefde haar voetbal team, van wie Andres coach is in het weekend van vrijdag 17 maart voor een oefenwedstrijd in Frans Guyana.

Na dit oefenduel brak er op een bepaald moment een vechtpartij uit tussen de spelers.
De vrouw uit het team van Galibi besloot de kemphanen uit elkaar te halen. Plotseling werd zij bedolven onder trappen en vuistslagen. Deze bleken afkomstig te zijn van de coach tevens basja Andres.
De verdachte werd ontboden en meldde zich op 21 maart aan op het politie bureau Albina. Andres is gelijk aangehouden ter voorgeleiding.

Bij de voorgeleiding bekende hij het slachtoffer twee klappen te hebben toegebracht in haar gelaat. Dit omdat het slachtoffer de gezondheidsbril van zijn vrouw heeft weggeslagen van haar gezicht tijdens de vechtpartij in Frans Guyana.

Hangende het onderzoek werd de verdachte na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor mishandeling ingesloten.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.