Redactie: Drake stelt fans teleur in Nederland

De fans van Drake zijn alles behalve blij met hem. Maandagavond werd het concert in de Ziggo Dome ruim een uur na de officiële aanvangstijd geannuleerd. ‘Hij heeft ons geflasht, we hebben nu zware trust issues. Trust issues it is. We hebben facking 300 euro betaald voor de golden circle’, zeggen twee concertgangers.

Na de mededeling op het podium van de Ziggo Dome liep de zaal snel leeg. ‘We hebben echt heel lang zitten wachten. We waren er om 19.00 uur. Er werd maar niks gezegd toen er om 22.15 uur een vrouwtje op het podium kwam en zei ”maar niet getreurd hij komt woensdag weer terug”’, vertellen twee meisjes na afloop.

De fans kwamen vandaag overal vandaan: ‘We komen helemaal uit Eindhoven. Het is al de tweede keer dat hij het concert verplaatst. We hadden de vorige keer al een hotel. Toen zijn we maar gewoon gegaan omdat we niet konden annuleren.’

(video van een bezoeker tijdens de (niet)show)

Woensdag is de herkansing, maar niet iedereen gaat terugkomen: ‘Ik heb er helemaal geen zin meer in man. Ik stond al sinds januari te wachten.’ En: ‘Drake? Wie is Drake? Ik ken Drake helemaal niet.’ Ook in het Engels krijgt Drake het er flink van langs: ‘You’re a cunt, bastard!’

Voor de fans die woensdag niet willen of kunnen gaan biedt MOJO een oplossing: zij kunnen hun kaartje inleveren en krijgen hun geld, minus de servicekosten, terug.
Bron: AT5
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.