In Memoriam: Mijn herinnering aan meneer Pake

Op mijn manier steek ik een kaarsje aan voor meneer Pake. De man wie God speciale gave had gegeven om mensen te genezen. Als hij er niet was, was mijn gezicht nog niet genezen. Ik heb een beroerte gehad 10 dagen na mijn bevalling. Halfzijdige gezichtsverlamming. Heel erg.

Ik kon niet meer lachen. Ik schaamde mij voor mensen. Zo plotseling ziek. Maar kijk me nu. Ik straal zo!!

Meneer Pake moge uw ziel echt in vrede rusten.

Ik vind het vreselijk om dit bericht te delen

Rip in peace. Moge uw zonen het werk ook zo goed doen of zelfs beter.

sterkte aan de familie, vrienden en kennissen.

Goodbye

-Aneritha-

 

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.