Redactie: Mijn herinnering aan Henry Ceder

Een aantal mensen hebben hun ervaring met de onlangs overleden Henry Ceder gedeeld op social media.We kregen deze brief binnen die wij met jullie wilden delen:

Een jaar of 2/3 geleden, op een vrije vooravond, had ik zin om te karaoken. Ik dacht meteen aan Amaranta.

Eén van m’n lijfwachten was ook dol op karaoke, dus dacht ik om voor het eerst een bezoekje te brengen aan die bar en een beetje te ontspannen.

Daar aangekomen werd ik herkend door het personeel en ze hebben Henry meteen opgebeld om door te geven wie Amaranta een bezoekje bracht. M’n mensen en ik dronken en zongen wat en na een kleine poos arriveerde Henry. Dat was m’n kennismaking met hem.

Hij vond het zo’n eer om een minister in z’n bar als gast te ontvangen. Ik was gecharmeerd. We hebben samen gezongen, gesproken en gelachen.

Wat een warme man was hij. Hij nodigde me uit om te gast te zijn bij zijn Karaoke King/Queen Contest en ondanks m’n druk schema was ik present, omdat hij het zo op prijs stelde.

En natuurlijk zijn we facebook-vrienden geworden. Zo nu en dan chatten we even en toen werd het stil…
Drie weken geleden heeft hij nog hier en daar mijn posts geliked en ik was gerustgesteld dat hij dat deed.

Maar vanmorgen werd ik wakker en ik zag overal zijn foto’s. Hij is dus daadwerkelijk heengegaan. Wat een groot verlies.


Waka bung Henry. Ik zal je herinneren als die gastvrije, goedlachse en vriendelijke man met een geweldige stem. Waka bung, wang dey u sa mit baka. May your soul rest in peace.

-Don-

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.