Video: Henry Ceder overleden


(Video van Henry Ceder tijdens het benefietconcert)

Henry Ceder is zaterdagmorgen tegen half acht Nederlandse tijd heengegaan. Dit bevestigt Guno Ravenberg, voormalig pr van de band Sukru Sani. “Toen ik het nieuws hoorde heb ik gelijk Patrick Tevreden gebeld en hij heeft het ook bevestigd en we hebben elkaar gecondoleerd.

Over wat er verder gaat gebeuren met betrekking tot de uitvaart heeft Ravenberg nog geen details. “We weten niet wat de familie gaat beslissen, maar het stond al vast dat Patrick en Ceder samen naar Suriname zouden komen voor het benefietconcert. Ik kan nog niets bevestigen, maar ik denk wel dat we Henry naar Suriname willen halen.”

Op 19 februari werd er in Nederland een benefietconcert voor de zanger gehouden waar hij ook aanwezig was. In Suriname werd een soort gelijk concert op 2 maart gehouden, waarbij de zanger ook aanwezig zou zijn, maar hij was te zwak om de reis te maken. Ceder is 53 jaar geworden.

**
Bron: DWT
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.