Redactie: 2 overvallen gepleegd met geweer van 39-jarige Radjen

jachtgeweer Suriname

De afdeling Kapitale Delicten heeft in het onderzoek, waarbij de 30-jarige politieman Bisoendath P., Sjaam G. (28) en de 30-jarige Kirankumar R. zijn ingesloten, de eigenaar van het jachtgeweer achterhaald. Het gaat om de 39-jarige Radjen, H. die deze illegaal in zijn bezit had.

Hij had deze in bruikleen gegeven aan Sjaam en Kirankumar. Met het jachtgeweer pleegden zij op woensdag 22 maart twee berovingen op twee afzonderlijke adressen in het ressort Geyersvlijt.

Hangende het verdere onderzoek is Radjen eveneens achter slot en grendel geplaatst.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.