Oproep: Ben u ook slachtoffer van Clifton?

Clifton M. (44) is door de politie van Jarikaba ingesloten. Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan oplichting. Enkele aannemers die opgelicht zijn, deden aangiften tegen hem.

De aangevers hebben verklaard dat zij van Clifton M. een eigenhandig geschreven brief voorzien van een stempel hebben ontvangen. Hierin werd om een donatie gevraagd van minimaal SRD 200 voor zijn Stichting in het district Brokopondo. Deze stichting zou zich bezighouden met armoedebestrijding in het verre binnenland.

Inmiddels heeft de verdachte bekend dat hij de gelden ten eigen bate heeft gebruikt. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

De politie vermoedt dat de man meerdere slachtoffers heeft gemaakt. Benadeelden die denken te zijn opgelicht, kunnen zich alsnog in verbinding stellen met de politie van Jarikaba op het telefoonnummer 0328080.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.