Readctie: Kirpalani en Telesur gaan samenwerken

Kirpalani N.V. breidt haar telecommunicatieproduct, KirpalaniKom (KKom), uit door een samenwerking aan te gaan met Telesur. Het telecommunicatieproduct houdt in dat consumenten tegen een veel lager tarief gebruik kunnen maken van de diensten van Telesur, namelijk bellen, sms’en en internetdata.
Jaime Radjijo, manager KKom Department, zegt tegenover De West dat rekeninghouders van De Surinaamsche Bank (DSB) een speciale korting krijgen op de Telesur pakketten en vanaf 2 april zullen ook de rekeninghouders van de Surinaamse Postspaarbank (SPSB) ook van deze actie genieten. De manager vertelt dat dit product ervoor zorgt dat consumenten veel goedkoper uitkomen. Door middel van een snelle berekening betaalt een consument gemiddeld SRD 1.59 voor data en belminuten.

De minuten en data worden opgekocht door Kirpalani, waarna zij die verder verkopen aan consumenten. Consumenten kunnen hun huidige Telesur-mobielnummer behouden om gebruik te kunnen maken van KKom. Radjijo meent dat het heel handig is om abonnementen af te sluiten bij Kirpalani N.V. van 6-, 12- en 24 maanden, met als voordeel dat consumenten elke maand gegarandeerd zijn van hun beltegoed en data. Welk abonnementenpakket bij de consument past, hangt af van de volgende factoren:

– uw zakenrelatie, familie en vriendenkring;

– uw belgedrag per maand;

– uw dataverbruik per maand

KirpalaniKom garandeert dezelfde hoogwaardige kwaliteit welke Telesur en Digicel aanbiedt op haar netwerk. KKom biedt gedurende 7 dagen helpdesk support aan abonnees van KKom.
De softlaunch van de KKom heeft intussen al plaatsgevonden. Radjijo geeft aan dat de response uit de samenleving heel positief is geweest, in het bijzonder van de jongeren. Hij voegt eraan toe dat de jongeren veel interesse tonen in het dataplan only pakket, waarbij mensen een eenmalig bedrag betalen per zes maanden voor 2 GB voor mobiel internet per maand voor SRD 39.95, terwijl de gemiddelde datagebruiker per maand meer dan SRD 100 uitgeeft. Behalve dat de diensten in de stad bekendheid genieten, merkt Radjijo op dat een aantal bewoners in het binnenland gebruikmaakt van deze dienst. De manager is ervan overtuigd dat dit nieuwe product van Kirpalani N.V. eveneens zal slagen, zoals dat van Digicel. Al geruime tijd biedt Kirpalani ook diensten aan tegen goedkopere tarieven in samenwerking met Digicel. De officiële launch van het nieuwe telecommunicatie product zal op een later tijdstip worden gehouden.
Bron: De West
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.