Anoniem: Mijn man wil met een ander naar bed

Hi lezers en lezeressen. Ik ben Jennifer. Eigenlijk gaat alles heel goed met mij. Ik heb maar 1 probleem. Mijn man wil met een ander naar bed. Ik ben sinds een jaartje getrouwd met Glenn. Ik ben 31 en hij is 39 jaar. We hebben geen kinderen. We wonen in Nederland. Hebben allebei altijd hier gewoond. Beiden Surinamers. We wonen niet in een grote stad, maar we gaan regelmatig naar Amsterdam.
Ons leven is heel leuk, heel spannend. We gaan regelmatig samen naar clubs. Erotische clubs. We hebben een groep vrienden met wie wij dit al jaren doen. Onze vrienden doen ook aan partner ruil. Glenn en ik hebben wel afspraken gemaakt. Dat zouden wij nooit doen. We hebben genoeg aan elkaar. En dat is ook altijd zo geweest. Glenn is helemaal gek van mij. Hij houdt van mijn diep zwarte kleur. Als hij mij ziet lopen wil hij bij wijze van spreken al omgang hebben.

Ik zie ook hoe andere mannen naar mij kijken. Onze vrienden zijn voornamelijk blanke mensen en als we naar de sauna gaan of ik heb een sexy jurkje aan dan zie ik ze naar mij kijken. Glenn is dan trots en ik ook want ik ben alleen van hem. En hij houdt alleen van mij. Van mijn zwarte kleur. Dat zei hij altijd.

Een half jaartje geleden ging 1 van de stelletjes uit elkaar. Hij is uit de groep gestapt maar zij is nog steeds onze vriendin en gaat nog vaak met ons stappen. Ze heet Fleur. Ze heeft wel een nieuw vriendje maar ik vind dat ze heel erg veel naar Glenn toetrekt. Hij zei altijd dat het niets was en dat ze steun zocht omdat ze haar ex miste. Ik vond het maar niets en die andere dames in onze groep zijn het met mij eens.

En jawel hoor. Op een dag kom ik thuis en ik zie haar op mijn bank zitten met een wijntje. Ze deed alsof er niets aan de hand was, maar ik blijf erbij dat ik ze heb betrapt. Glenn zegt dat er die bewuste avond helemaal niets gebeurd was. Maar er is iets veranderd. Hij betrekt haar in alles wat we nu ondernemen. En als we samen weg zijn dan lijkt het bijna alsof hij met haar is en haar vriendje met mij want die houdt mij altijd gezelschap. Hij maakte zelfs een keertje een opmerking dat partnerruil geen slecht idee zou zijn.

Maar vorige week barstte de bom los en heeft Glenn toegegeven dat hij toch een oogje heeft op Fleur. Fleur is superblond en plat. Ze lijkt totaal niet op mij. Als het nou een mooie zwarte vrouw was. Dan kon ik het nog begrijpen. Hij is niet verliefd op haar maar hij wil graag een keertje seks met haar hebben. Kijk, het klinkt misschien vreemd in jullie oren. Maar dit is wel normaal bij onze vrienden. Alleen Glenn en ik deden hier niet aan mee. Onze andere vrienden accepteerden het feit dat wij trouw bleven aan elkaar. En dat wist Fleur ook. Nu snap ik niet dat zij onderling al hebben afgesproken dat ze een keertje bij ons moet komen slapen.

Ik zie het als ontrouw, ik heb Glenn nog geen antwoord gegeven. Ik ben nooit jaloers geweest en ik wil ook niet jaloers zijn maar ik ben het nu wel. We hebben elkaar nooit iets geweigerd. Ik ben bang dat als ik nee zeg, hij dan stiekem met haar gaat slapen. Of dat hij het leven met mij dan niet meer spannend gaat vinden.
Ik vertel jullie open over mijn leven. Ik weet dat sommige het niet zullen begrijpen. Maar we waren echt gelukkig. Ik hou er zelf ook van, ik deed het niet alleen voor Glenn. Maar ik wil gewoon absoluut geen andere vrouw in mijn slaapkamer. Hoe kan ik Glenn dit duidelijk maken zonder dat onze relatie hieraan kapot gaat? Of vinden jullie dat ik het gewoon moet toelaten? En weet je wat het ook is. Ik vertrouw Fleur gewoon niet.

Bedankt voor het luisteren naar mijn verhaal. Ik heb het trouwens ook verteld op een ander forum (met voornamelijk Nederlandse mensen) en daar zeiden ze dat ik niet zo preuts moest zijn. Ik weet dat jullie meer begrip voor mij zullen tonen. Ik hoop het. Bedankt!

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.