Video: Gezin van 7 dakloos door brand

Susan Latchman is van het ene op het andere moment dakloos geworden. Het huis aan de Gobindstraat te Uitvlugt waarin de 31-jarige vrouw met haar man en vijf kinderen woonde, is maandag afgebrand. Latchman was aan het werk toen ze door haar man werd gebeld met het verzoek dringend naar huis te komen. “Ik kon het niet geloven. Ik begon te bibberen.”
Ze moest met lede ogen toezien hoe de inboedel van haar woning door de vlammen werd verteerd. Wat haar het meest trof, is dat ze spullen met een emotionele waarde in één keer is kwijtgeraakt. Een deel van de inboedel zoals een wasmachine, een digitale televisie en een bankstel had het gezin pas twee jaren terug met moeite aangeschaft.

Het gezin heeft twaalf jaar gewoond in het pand dat aanvankelijk een huurhuis was. De eigenaar van de woning woonde op het erf. Hij was op het moment dat de brand uitbrak thuis. “Ik hoorde een knal en voordat je dacht, stond alles in brand.” De oorzaak is nog niet bekend. Het huis was niet verzekerd tegen brand.
Latchman logeert voorlopig met haar kinderen bij een vriendin die zelf ook vier kinderen heeft, terwijl haar partner onder een zelfgemaakt afdakje op het perceel aan de Gobindstraat verblijft.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.