Video: Jorgen Raymann gestopt bij Tasty Comedy

Zoals u hierboven kunt lezen gaf Jorgen Raymann afgelopen zaterdag aan per direct gestopt te zijn bij Tasty Comedy. ‘Lieve mensen, ik wil ff laten weten dat ik per direct gestopt ben bij Tasty Comedy op de pier van Scheveningen. Ik heb dus vanaf heden helemaal niets meer te maken met deze organisatie.’

De organisatie ‘Tasty Comedy’ reageerde op dit bericht:

“Hij kwam zijn afspraken niet na”

Afgelopen weekend bleek dat Jörgen Raymann niet langer meer betrokken is bij shows van Tasty Comedy op De Pier. “Ik heb vanaf heden helemaal niets meer te maken met deze organisatie“, schreef de cabaretier op zijn Facebookpagina.

“Dat impliceert dat hij de samenwerking heeft verbroken en dat is dus niet het geval”, zegt producent Rick Gemser van Tasty Comedy tegen Den Haag FM. “Hij kwam zijn afspraken niet na.

” Volgens Gemser gebeurde het regelmatig dat Raymann op het laatste moment afbelde voor zijn optredens. “En dat is het soms verdomd moeilijk om nog snel een vervangende comedian te vinden.”

De avondvullende comedyshow, inclusief viergangendiner, wordt sinds vorig jaar gehouden op het zuidereiland van De Pier. Jörgen Raymann stond maar zo’n twee keer per maand op het podium, dus voor het publiek verandert er niet veel nu hij weg is.

“Ik heb een groot respect voor hem. Het is een fantastische artiest”, besluit Gemser. “Maar als ik niet meer op je kan bouwen, boek ik je niet meer.”

Bron: DenHaagFM
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.