Update: Alle 8 tumoren zijn weg bij Jermaine de wind

Hier weer een update van Jermaine de Wind. Hij had 8 tumoren in zijn hoofd en hij heeft, mede dankzij jullie, medische hulp gekregen. Jullie kunnen hem persoonlijk volgen op zijn eigen Facebook page

[quads id=1]

Zijn interview met ‘Hallo Nederland’ wordt vanavond om 18.30 (Nederlandse tijd) uitgezonden op Nederland 2.

Lees hier de update:

[quads id=1]

Vandaag kreeg ik de Uitslag van mijn MRI-scan. Dit was voor mij een moment van leven of dood. Ik had mijn oma, vader, nicht en neefje meegenomen. Zij waren zenuwachtiger dan ik, want ik realiseerde nog steeds niet dat het over mij ging.

Het moment was aangebroken we mochten allemaal naar binnen. De dokter vroeg hoe het met me ging, waarop ik antwoordde dat ik me wel eens beter heb gevoeld.

Hij pakte de oude MRI erbij en zette de nieuwe scan ernaast. Op de eerste scan zag je 8 tumoren, en op de nieuwe scan zijn ze allemaal WEG!! Ik kon mijn ogen en oren niet geloven, hoe kan dit nou? Ik ben echt opgelucht ik kan wel een gat in de lucht springen.

[quads id=1]

Ik ben zo blij dat alles niet voor niks is geweest, maar helaas ben ik er nog lang niet. Ik heb nog 100.000 euro nodig om de behandeling af te kunnen maken. Ik had dit niet kunnen doen zonder jullie!! Heel erg bedankt voor al jullie hulp en steun de afgelopen tijd, ik hoop dat jullie me blijven steunen in mijn strijd.

Wilt u ook (weer) een steentje bijdragen? Klik dan op het bericht hieronder voor meer details.

Eerdere berichten:

Video: Wij kunnen 27-jarige Jermain helpen genezen!

Redactie: Update: Hoe gaat het met Jermaine de Wind

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.