Redactie: Heeft de president de minister gevraagd om te bedanken?

Is Jennifer van Dijk-Silos bedankt als minister van Justitie en Politie? Staat dat in een brief van het Hof van Justitie aan president Desi Bouterse? De minister bevestigt tegenover Starnieuws dat de president haar gevraagd heeft om te bedanken.

Van Dijk-Silos zegt dat zij niet gaat bedanken. Als de president vindt dat zij verkeerd is, moet hij haar zelf ontslaan. “Ik heb de brief helemaal ontkracht, want veel klopt gewoon niet. Ik ben niet onder de indruk van de situatie, want in de politiek moet je alles verwachten,” zegt de bewindsvrouw.

De rechterlijke macht heeft het vertrouwen in de minister opgezegd. Zij heeft die brief pas vandaag onder ogen gekregen tijdens het gesprek met de president. Er was voor vandaag ook een bespreking met de procureur-generaal, die intussen is afgezegd. “Want ik ben geen minister meer,” zegt Silos.

Meer informatie volgt nog.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.