Geslaagd – 58-jarige Frits Resosemito

Het PTC heeft op vrijdag 17 maart 2017 aan veertig bachelor studenten het diploma uitgereikt.

“Ik ben ervan overtuigd dat onze studenten mede zullen zorgen voor stabilisering en verbetering van de Surinaamse economie,” zegt Robby Holband, directeur van het PTC, lovend in zijn toespraak op de diploma uitreiking.

De oudste student in leeftijd (58 jaar) is Frits Resosemito van WTB. Resosemito had nog die extra energie om over de eindstreep te gaan. “Ik ben blij met deze mijlpaal. Ik heb deze studie niet binnen de vastgestelde periode afgerond. Dankzij de ondersteuning en motivatie van mijn naasten, in het bijzonder mijn gezin, heb ik nu mijn Hbo-diploma in handen,” zegt Resosemito trots.

Hij slaagde voor de Studierichting: Werktuigbouwkunde. En de titel van zijn afstudeerproject luidt:
“Evaluatie van de Primary Crusher Bauxite Preparation”

Hiermee heeft hij de titel Bachelor of Applied Technology (B.Tech) behaald!