Surinamers: Over de jonge ondernemer Jamaro Ford


Raymon Ford (Jamaro Ford op facebook) is een jonge ondernemer. Hij is al geruime tijd geleden gestart met het wijk aan wijk verkopen van Broodjes IPhone 6 en Iphone 7. Hij doet dit allemaal op zijn ‘bakfiets’. Naar zijn oordeel, gaat zijn verkoop uitstekend, vanwege het ‘nieuwe’ model dat hij toepast om zijn klanten te bereiken.

Ford heeft geen vaste standplaats of wijk. Hij rijdt zelf naar zijn klanten toe. Hij gebruikt hier een simpel en meest voor de hand liggend instrument, namelijk social media. Hij probeert dagelijks via zijn FB Page te peilen in welke wijk er vraag is naar zijn producten. De wijken met de meeste hits worden vervolgens aangedaan met broodjes IPhone 6 en Iphone 7.

Ford probeert om al zijn producten een merknaam te geven om zijn klanten aan te trekken.
De jonge ondernemer probeert middels zijn acties ook de jeugd een voorbeeld te geven. Hij geeft aan dat hij in de afgelopen periode veel gevallen van criminaliteit waarneemt, waar ook jeugdigen bij betrokken zijn. Ook de mensen die niet werken, ziet hij graag iets ondernemen.

Hij wenst met de uitvoering van zijn ‘simpel idee’ aan te tonen dat er van alles gedaan kan worden om een eerlijk boordje te verdienen. Zijn verkoop gaat goed en hij ziet zijn één-fiets-business uiteindelijk groeien richting een grotere onderneming.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.