Redactie: De kracht van zuurzak

Zuurzak, ook wel bekend als graviola en guanabana, is een vrucht die zijn oorsprong heeft in de bossen van Zuid-Amerika, Afrika en Zuidoost-Azië. Dit is een breed gebladerde boom waarvan elk deel nuttig is en geneeskrachtige eigenschappen bezit. De vrucht is zeer lekker met een scherpe aroma en een zoet-zure smaak; een combinatie van ananas en aardbei.

Onlangs is er meer aandacht en populariteit gewonnen dankzij haar natuurlijke kankercel-dodende eigenschappen. Naast haar anti-kanker eigenschappen heeft zuurzak / graviola ook verschillende andere medische voordelen.


(campagne van het SZF)

De zuurzak / graviola bladeren zijn de meest gunstige delen van de boom. Ze hebben de Acetoginine verbindingen, namelijk bulatacine, asimisine en squamosine. Acetoginine werkt als een antifeedant (een stof die de eetlust van insecten remt of ontneemt). Zo worden ze vaak gebruikt in het doden van insecten en ongedierte die sterven bij zelfs een kleine consumptie van deze blaadjes. Wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door The National Cancer Institute, heeft bewezen dat zuurzak / graviola bladeren kankercellen effectief kunnen aanvallen en vernietigen, terwijl ze de gezonde cellen intact houden.

De voordelen voor de gezondheid van zuurzak / graviola bladeren zijn onder andere als volgt.

!!Belangrijk – raadpleeg altijd uw arts of specialist. Zij kunnen u de juiste informatie verschaffen!!
1) Behandeling van kanker:
Zuurzak / graviola bladeren kunnen kankercellen en tumoren sneller en effectiever genezen dan chemotherapie, welke resulteert in verschillende ongewenste bijwerkingen en duur is. In feite heeft onderzoek aangetoond dat zuurzak / graviola een actief bestanddeel heeft die 10.000 keer sterker is dan chemotherapie bij de bestrijding van kankercellen. Aldus, zuurzak / graviola bladeren kunnen verschillende soorten kanker, zoals prostaat-, long- en borstkanker, behandelen. De behandeling van de zuurzak / graviola bladeren tegen kanker is een van de meest krachtige kuren tot zover bekend. Voor de behandeling, klik hier.

2) Behandeling van urinezuur:
Zuurzak / graviola bladeren kunnen enorm helpen bij de behandeling van jicht. In feite gebruiken veel andere alternatieve geneesmiddelen zuurzak / graviola bladeren voor deze behandeling. Voor dit doel, neem 6-8 gedroogde zuurzak / graviola bladeren en was ze schoon. Kook de bladeren in 2 kopjes water en laat het sudderen tot één kopje water over blijft. Voor maximale voordelen moet dit brouwsel tweemaal daags genomen worden, bijvoorbeeld ’s ochtens en ’s avonds.

3) Behandeling van rugpijn:
Rugpijn wordt vaak ervaren deze dagen, met name tijdens en na het sporten. Chemische medicijnen voor rugpijn kunnen bijwerkingen veroorzaken. Zuurzak / graviola bladeren zijn een effectieve kruid voor de behandeling van rugpijn zonder negatieve bijwerkingen. U kunt 8 zuurzak / graviola bladeren in 3 kopjes water koken tot slechts 1 kopje overblijft. Drink 1 kop van dit brouwsel per dag voor opmerkelijke opluchting.

4) Behandeling van diabetes:
Het limiet van normale suiker niveaus varieert van 70 mg tot 120 mg. De voedingsstoffen in zuurzak / graviola bladeren worden verondersteld om het bloedsuikerspiegel te stabiliseren naar normale waardes. Bovendien kunnen de extracten van zuurzak / graviola bladeren worden gebruikt als een van de natuurlijke remedies tegen diabetes. Dit alles maken deze bladeren zeer gunstig voor diabetici.

5) Stimuleert het immuunsysteem en voorkomt infecties:
De voedingswaarde van zuurzak / graviola bladeren wordt verondersteld om het immuunsysteem te stimuleren en infecties in het lichaam te voorkomen. Kook 4 – 5 zuurzak / graviola bladeren in 3 kopjes water totdat er een kop overblijft, en drink dit brouwsel eens per dag voor gunstige resultaten.

6) De behandeling van eczeem en reuma:
Reumatische aandoeningen worden vaak waargenomen bij ouderen, met veel pijn als gevolg. Zuurzak / graviola bladeren zijn een natuurlijke behandeling van artritis pijn. Om dit te behandelen, stamp wat verse zuurzak / graviola bladeren fijn en wrijf het op de pijnlijke gebieden als gevolg van artritis en eczeem. Tweemaal per dag toepassen.

7) Andere voordelen:
Naast de bovengenoemde voordelen zijn zuurzak / graviola bladeren zeer effectief bij het remmen van de groei van bacteriën, virussen, parasieten en tumorontwikkeling. De helende eigenschappen maken ze geschikt als anti-epilepsie medicijnen. Zij kunnen ook koorts verminderen en hoge bloeddruk verlagen. Daarnaast helpen ze bij de behandeling van ontstekingen, gezwollen voeten, en het verbeteren van de spijsvertering en eetlust. Zuurzak / graviola blad consumptie op een regelmatige basis helpt bij het verbeteren van het uithoudingsvermogen en het faciliteren van een snel herstel na ziekten.

Ook bieden de bladeren een aantal voordelen voor de huid:
8) Behandeling van zweren:
Zweren zijn huidaandoeningen die worden gekenmerkt door immense pijn, en geven zelfs het risico op het vangen van een infectie. Zweren kunnen optreden op het lichaam of op het gezicht, en dus interfereren met uw gezondheid en schoonheid. Zuurzak / graviola bladeren zijn een natuurlijke remedie om zweren te genezen. U kunt een aantal jonge zuurzak / graviola blaadjes rechtstreeks op de zweren plaatsen voor verlichting en snelle genezing.

9) Behandeling van eczeem:
Zoals reeds eerder vermeld kunnen zuurzak / graviola bladeren eczeem op een natuurlijke wijze genezen. U kunt van een paar zuurzak / graviola bladeren puree maken en tweemal per dag toe passen op de getroffen gebieden. Dit zal helpen bij het verlichten van de pijn veroorzaakt door eczeem, naast het genezen ervan.
Een pulp gemaakt van verse zuurzak / graviola bladeren en rozenwater, wanneer toegepast op de huid, kan zeer nuttig zijn bij het voorkomen van mee-eters en andere huidproblemen.
Haar Voordelen Van Zuurzak / Graviola bladeren:
Ook voor het haar bezit zuurzak / graviola krachtige eigenschappen. Een hiervan is hieronder beschreven.

10) Bestrijd luizen:
Iedereen verlangt naar gezond en schadevrij haar. Maar tevergeefs, de ongezonde levensstijl in combinatie met blootstelling aan schadelijke chemische stoffen en milieu is verantwoordelijk voor verschillende haarproblemen, zoals roos, gespleten haarpunten, haaruitval, vervroegd grijzend haar, etc. Natuurlijke ingrediënten en kruid-producten kunnen zeer effectief zijn in de bestrijding van deze problemen. Wat zuurzak / graviola blaadjes betreft is niet veel bekend over de voordelen voor het haar. Echter hebben zuurzak / graviola bladeren het vermogen om de groei van parasieten te remmen, naast andere geneeskrachtige eigenschappen. Dus, het aanbrengen van een zuurzak / graviola blad afkooksel op uw haar kan u helpen om zich te ontdoen van hoofdluis.

Bron: Zuurzakshop

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.