Redactie: Amaradj viert zijn verjaardag in de cel

De 46-jarige Amaradj S. is op woensdag 15 maart aangehouden door een bewaker die hem op heterdaad betrapte bij het stelen in een warung te Leleydorp.

De bewaker die de ronde deed, hoorde een gestommel in de gang van het pand. Hij nam poolshoogte en zag Amaradj uit het raam klauteren.

De bewaker ging de man achterna en hield hem aan met een zak met snacks. De ingeschakelde politie bracht de verdachte met de zak inhoudende negen pakken chips, acht pakken pinda, een aantal pakken kroepoek en zwarte zakken over naar het politiebureau.

Tijdens het verhoor ontkende Amaradj de goederen te hebben gestolen. Volgens hem heeft hij ze gekocht bij de winkel voor zijn verjaardag. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de op die dag jarige verdachte in verzekering gesteld.

De goederen zijn afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.