Redactie: Rappers weer terug naar Nederland

De Nederlandse rappers KM (Kaene Marica), Frenna (Francis Edusei) en Priceless (Jackie Osei) zitten nu hoog in de lucht. Onder politiebegeleiding werden de jongens vanavond op de KLM vlucht gezet richting Nederland. De ouders van Keane Marica, de jongste van de 3, zijn een grote steun voor de jongens en reizen samen met hun terug naar huis.

De jongens hebben de medewerker van FamilieNieuws verteld dat ze niet met de pers mochten praten. Ze wilden wel hun deel vertellen, maar dat mocht dus niet. Ook vader Marica zorgde ervoor dat een gesprek met de jongens onmogelijk was. De jongens oogden relax en opgelucht.

De 3 rappers van de bekende Nederlandse rapgroep SFB. Oftewel Strictly Family Business zaten al sinds december 2016 opgesloten in Suriname. Ze kwamen hier voor een reeks optredens maar werden aangehouden op verdenking van verkrachting van een minderjarig meisje en voor het verspreiden van de video daarvan via social media.

Op 2 maart was Keane Marica al op vrije voeten. Afgelopen donderdag werden Frenna en Pricesless veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf maanden, waarvan negen maanden en twee weken voorwaardelijk. Daardoor mocht ook het duo na de zitting van donderdag naar huis.

De jongens kunnen weer verder met hun leven. Zullen ze meer muziek gaan maken, zullen ze hun studie oppakken? Of zullen ze een boek schrijven over de afgelopen periode van hun leven?

De vraag is nu: Hebben ze geleerd van hun ‘fouten’? Want wat doet 3 maanden gevangenis straf in Suriname met deze Nederlandse populaire heren die aan de top van hun carrière stonden? Wie weet is het juist een oppepper voor hun carrière geweest en kunnen ze achteraf zeggen: ‘Alle ogrie e tjaar wan boeng’.

Wij zijn benieuwd of we de rappers nog terug in Suriname zullen zien.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.